Składniki
- Gnocchi nadziewane mozarellą (dostępne np. w Biedronce) – 400g
- Szynka gotowana – 100g
- Cebula – 100g
- Pieczarki – 200g
- Pomidory krojone z puszki – 400g
- Oliwa z oliwek – 10 ml
- Pietruszka zielona
Sposób przygotowania
- Cebulę, szynkę i pieczarki pokrój, wrzuć na oliwę cebulę.
- Po chwili dorzuć pokrojone pieczarki i szynkę.
- Wlej pomidory z puszki i dodaj nadziewane gnocchi.
- Danie przykryj pokrywką, pozostaw na kilka minut, aby gnocchi się ugotowało.
- Gotowe danie posyp świeżą pietruszką bądź bazylią.
Ilość składników jest przygotowana na dwie porcje. Jedna porcja ma 515 kcal.
Czas przygotowania to około 20 minut.